Csirkecomb filé sütése (mustáros, fűszeres)
A csirkecomb gyakran kiszárad, de ha így készíted biztosan nem fog kiszáradni, szaftos és puha lesz. Köretnek pedig valamilyen zöldségköretet javaslok. Íme a csirkecomb filé sütése, hogy tökéletes legyen.
A csirkecomb filé sütése – Hozzávalók a mustáros, fűszeres csirkecombhoz
- 1 kg csirke felsőcomb
- 6 ek mustár
- 1 dl olívaolaj
- fél fej hagyma
- só
- frissen őrölt bors
A csirkecomb filé sütése – A mustáros, fűszeres csirkecomb elkészítése
- Mosd meg a csirkecombokat és papírtörlővel töröld szárazra töröljük, majd sózd és borsozd meg
- .A mustárt az olajjal és a fél hagymával turmixold össze, és ezzel kenegesd be a csirkecombokat
- Pár órára hagyd pihenni
- A pihentetés után grillen süsd ki
Tálald valamilyen zöldségkörettel (cukkini, padlizsán, sárgarépa), amit szintén meggrillezhetsz vagy kevert salátával.
Ez a csirkecomb filé sütése. Nézd meg a többi csirkecomb filé receptet is a blogon!
Hirdetések