Csirkecomb filé sütése (mustáros, fűszeres)

csirkecomb filé sütése
csirkecomb filé sütése

Csirkecomb filé sütése (mustáros, fűszeres)

A csirkecomb gyakran kiszárad, de ha így készíted biztosan nem fog kiszáradni, szaftos és puha lesz.  Köretnek pedig valamilyen zöldségköretet javaslok. Íme a csirkecomb filé sütése, hogy tökéletes legyen.

A csirkecomb filé sütése – Hozzávalók a mustáros, fűszeres csirkecombhoz

  • 1 kg csirke felsőcomb
  • 6 ek mustár
  • 1 dl olívaolaj
  • fél fej hagyma
  • frissen őrölt bors

A csirkecomb filé sütése – A mustáros, fűszeres csirkecomb elkészítése

  1. Mosd meg a csirkecombokat és papírtörlővel töröld szárazra töröljük, majd sózd és borsozd meg
  2. .A mustárt az olajjal és a fél hagymával turmixold össze, és ezzel kenegesd be a csirkecombokat
  3. Pár órára hagyd pihenni
  4. A pihentetés után grillen süsd ki

Tálald valamilyen zöldségkörettel (cukkini, padlizsán, sárgarépa), amit szintén meggrillezhetsz vagy kevert salátával.

Ez a csirkecomb filé sütése. Nézd meg a többi csirkecomb filé receptet is a blogon!

csirkecomb filé sütése
csirkecomb filé sütése
Hirdetések

Legújabb csirkemell receptek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Verified by MonsterInsights